Nieuwe leden

Saturnus is een hartstikke gezellige vereniging en we vinden het altijd leuk als we versterking krijgen! Als je nieuwsgierig bent naar de handbalsport, kom dan gerust eens vrijblijvend een aantal trainingen meedoen (en neem gerust vriendjes en vriendinnetjes mee). Neem even contact op met Marko Boon (mboon@hvsaturnus.nl), dan kan hij je meer informatie geven en desgewenst met de betreffende trainer/trainster in contact brengen.

Wil je lid worden van HV Saturnus? Vul dan het inschrijfformulier in en lever deze in bij de ledenadministratie of de betreffende trainer.
Klik hier om het inschrijfformulier te downloaden.

Hieronder staan actuele contributiebedragen per half jaar:

E- en D-jeugd: €67,50
C-jeugd: €72,50
B-jeugd: €82,50
A-jeugd: €92,50
Senioren: €110,00

Lidmaatschap opzeggen

Via onderstaand formulier kun je je lidmaadschap opzeggen:UitschrijfformulierDit formulier dient voor 15 mei ingeleverd te worden bij Luke Wouters (Valeriaan 21, Bladel), zodat de contributie voor het daaropvolgende seizoen niet meer betaald hoeft te worden.

Luke Wouters
Valeriaan 21